Сите сместувања во

Македонија

Постави ја мојата моментална локација
Промовирајте го вашиот простор за сместување брзо и лесно во само неколку чекори!
Станете дел од КАДЕ НА ОДМОР и зголемете ја посетеноста на вашиот сместувачки објект

Упатство за користење

на веб сервисот КАДЕ НА ОДМОР како ОГЛАСУВАЧ

Огласи 30 дена БЕСПЛАТНО


Со првата регистрација Каде на одмор Ви доделува пакет бонус 30 дена бесплатно да го огласите Вашето сместување.

Филтри

Резултати Избриши се

Постави ја мојата моментална локација

Предности

Предности

Тип на сместување

Тип на сместување
Избриши се
Повеќе филтри
Спореди
246 Резултати
Сортирај по:
Објавено: Најново
Elika Cave Suites ⭐⭐⭐⭐
25
Elika Cave Suites ⭐⭐⭐⭐
од 1.089€
Кападокија
7
Авион
18/12/2023 09:30
DoubleTree by Hilton Hotel Avanos - Cappadocia ⭐⭐⭐⭐⭐
21
DoubleTree by Hilton Hotel Avanos - Cappadocia ⭐⭐⭐⭐⭐
од 1.171€
Кападокија
7
Авион
11/12/2023 09:30
Hotel Cave Konak ⭐⭐⭐
20
Hotel Cave Konak ⭐⭐⭐
од 1.020€
Кападокија
7
Авион
23/11/2023 01:00
Dilek Kaya Hotel ⭐⭐⭐
24
Dilek Kaya Hotel ⭐⭐⭐
од 1.175€
Кападокија
7
Авион
11/12/2023 09:30
Cappadocia Estates ⭐⭐⭐⭐
24
Cappadocia Estates ⭐⭐⭐⭐
од 1.236€
Кападокија
7
Авион
11/12/2023 09:30
Kale Konak Hotel ⭐⭐⭐⭐
13
Kale Konak Hotel ⭐⭐⭐⭐
од 1.236€
Кападокија
7
Авион
11/12/2023 09:30
Ramada by Wyndham Cappadocia ⭐⭐⭐⭐⭐
22
Ramada by Wyndham Cappadocia ⭐⭐⭐⭐⭐
од 1.317€
Кападокија
7
Авион
11/12/2023 09:30
Dere Suites Boutique ⭐⭐⭐⭐
10
Dere Suites Boutique ⭐⭐⭐⭐
од 1.324€
Кападокија
7
Авион
11/12/2023 09:30

РЕГИСТРИРАЈ СЕ и искористи го промотивниот пакет од 30 дена БЕСПЛАТНО огласување

ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

ЕДБ: МК4057023565834

ЕМБС: 7680066

ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

Регистарски број : УП I -13 - 542

Copyright © 2023. All rights reserved.