Agora Swiss Night⭐️⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
12/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Agora Swiss Night
Датум на поаѓање
12/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Швајцарија
Град / Место:
Лозана
Сместување:
Agora Swiss Night
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
12/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 466€

Овој чудесен градски хотел ужива во одлична локација во срцето на Лозана. Хотелот се наоѓа само на 500 метри од главната железничка станица, нудејќи лесен пристап до други области кои можат да се истражат. Овој чудесен хотел се наоѓа во лесен пристап до многу атракции, забавни места, можностите за шопинг и ресторани. Овој чаровен хотел го краси атрактивен архитектурен дизајн, додавајќи заслуга за фината елеганција на неговата впечатлива алписка позадина. Овој одличен хотел ги дочекува гостите со обетување за мирен и совршено убав удвоен заслон, во кој може да се избегне суетата на останатиот свет. Хотелот располага со низа примерни содржини, обезбедувајќи дека секој патник ќе искуси неверојатно несекојдневно искуство.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Швајцарија
Град / Место:
Лозана
Сместување:
Agora Swiss Night
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Тип на соба:
Double Room
Датум на поаѓање:
12/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 466€
Offer ID #29402

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.