Amsterdam⭐️⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
07/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Amsterdam
Датум на поаѓање
07/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Холандија
Град / Место:
Амстердам
Сместување:
Amsterdam
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
07/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 1.053€

Овој хотел се наоѓа во срцето на Амстердам, директно до чувениот Дамски плоштад. Исто така, во близина, гостите ќе најдат светски познати восоци во Madame Tussaud’s и Кралскиот дворец. Некои од фасилитетите на хотелот вклучуваат посрдечна рецепција во фоајето, чувениот брасери каде посетителите ќе уживаат во вкусни јадења. Ручекот и вечерата се сервираат секојдневно, а закуската е достапна секој утро. Хотелот нуди неколку типови на соби на различни катови во зависност од потребите на патниците. Сите удобни, климатизирани соби располагаат со купатило, модерни домашни апарати, одличен и удобен мебел за добар ноќен одмор и освежување за да излезете и истражите го градот.

 

Линк од хотелот

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Холандија
Град / Место:
Амстердам
Сместување:
Amsterdam
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
07/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 1.053€
Offer ID #27838

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.