a&o Wien Stadthalle⭐️⭐️

4 дена / 3 ноќи
10/12/2023 12:00
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Сместување
a&o Wien Stadthalle
Датум на поаѓање
10/12/2023 12:00
Држава:
Австрија
Град / Место:
Виена
Сместување:
a&o Wien Stadthalle
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
10/12/2023 12:00
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 254€

Инфо a&o Wien Stadthalle

Сместен на само 2 км од центарот на еден од најубавите градови во Европа, Виена, овој модерен објект ги доведува своите гости на пешачка оддалеченост од неговите најголеми паматници. Од овој семеен објект, гостите лесно можат да стигнат до готскиот градски хол, каде се одржува познатиот божиќен пазар, величествениот парламент во грчки стил и дворецот Шенбрун, поранешниот имперски рококо-летен резиденциски комплекс со 1,441 соби, кој со своите руменести парковирано оградени градини нуди идеална подлога за вистински фотогенична слика. Оние кои сакаат да го доживеат вистинскиот ритам на градот можат да го искористат сервисот за изнајмување на хотелските бицикли и да го истражуваат на две тркала. На крајот на денот, чистите и пријатни соби на објектот ги чекаат своите гости и им обезбедуваат сè што им е потребно за добар одмор.

https://www.google.com/maps/place/a%26o+Hostel+Wien+Stadthalle/@48.2053465,16.3339021,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x476d07efd7b7862d:0xbe45646841af5b64!5m2!4m1!1i2!8m2!3d48.205343!4d16.336477!16s%2Fg%2F1hd_3cgz9?entry=ttu

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Австрија
Град / Место:
Виена
Сместување:
a&o Wien Stadthalle
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
10/12/2023 12:00
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 254€
Offer ID #25513

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.