Aparthotel Ona Aucanada⭐️⭐️⭐️⭐️

Ноќевање со појадок
4 дена / 3 ноќи
05/05/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Ноќевање со појадок
Сместување
Aparthotel Ona Aucanada
Датум на поаѓање
05/05/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Палма де Мајорка
Сместување:
Aparthotel Ona Aucanada
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
05/05/2024 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 356€
Овој хотел се наоѓа во урбанизацијата Алканада, резидентен дел на северниот Мајорка, на 56 км од градот Палма. На 100 метри може да уживате во увоците и плажите на Порто де Алкудија, и само 10 минути со кола од Алкудија. Апартманскиот хотел се состои од 62 апартмани и 11 куќи наполно опремени, располага со 3 надворешни базени, програм за забава, програм за активности, ресторан, закуски бар, фитнес и новиот Спа Ауканада.
 

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Затворен и отворен базен
Одлична услуга и храна
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Палма де Мајорка
Сместување:
Aparthotel Ona Aucanada
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
05/05/2024 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 356€
Offer ID #27342

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.