Aquatis⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
19/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Aquatis
Датум на поаѓање
19/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Швајцарија
Град / Место:
Лозана
Сместување:
Aquatis
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
19/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 415€

Гостите ќе ја оценат близината на објектот до главните области за забава. Вкупно има 143 сместувачки единици во Хотел Акватис. Годината на изградба на овој хотел се однесува на 2014 година. Оние кои престојуваат во овој објект можат да се информираат благодарение на Wi-Fi пристапот. Рецепцијата е отворена цел ден. Сите соби во Хотел Акватис се пристапни за лица со попреченост. Хотел Акватис нуди паркинг за удобност на гостите. Овој хотел е еколошки посветен. Сите може да искористат конференциски услуги и објекти за одржување на секаков вид на настани. Клиентите ќе ги оценат опциите за оброки на располагање во овој објект. Во случај на потреба, клиентите можат да ги искористат услугите за здравје и добрување. Понудата на разни опции за оброки овој хотел ги задоволува потребите на сите видови на гости. Хотелот може да наплати такса за некои услуги.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Швајцарија
Град / Место:
Лозана
Сместување:
Aquatis
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
19/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 415€
Offer ID #29450

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.