Aria Hotel Budapest ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ноќевање со појадок
4 дена / 3 ноќи
02/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Ноќевање со појадок
Сместување
Aria Hotel Budapest
Датум на поаѓање
02/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Унгарија
Град / Место:
Будимпешта
Сместување:
Aria Hotel Budapest
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
02/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 1.053€

Инфо за Aria Hotel Budapest

Сместен право во центарот на градот, хотелот обезбедува лесен пристап до сè што оваа дестинација нуди. Во радиус од 300 метри, посетителите ќе најдат врски на јавниот превоз кои ќе им овозможат истражување на областа. Аеродромот е на 22.0 км од хотелот. Во објектот има вкупно 49 сместувачки единици. Годината на изградба на овој хотел се враќа на 2015 година. Клиентите можат да уживаат во Wi-Fi поврзаноста во целиот објект. Клиентите можат да се насладат на практичноста на рецепцијата отворена 24 часа. Назалост, нема единици каде сите кои престојуваат во оваа сместувачка единица можат да побараат количка за малиот публика. Aria Hotel Budapest by Library Hotel Collection има заеднички простории кои се пристапни за лица со колички. Има паркинг. Клиентите можат да искористат услуга за трансфер од/до аеродромот. Патниците можат да го балансираат своето тело и душа во здравствени и велнес објекти во објектот. Неколку конференциски сали се достапни за удобност на бизнис патниците. Гастрономската опција на објектот нуди изискана кујна и очарувачка атмосфера. Некои услуги на Aria Hotel Budapest by Library Hotel Collection може да се платат дополнително.

https://www.google.com/maps/place/Aria+Hotel+Budapest+by+Library+Hotel+Collection/@47.4998376,19.0508288,17z/data=!3m1!4b1!4m10!3m9!1s0x4741dc6ac0d40f6b:0x7539819d4ffec604!5m3!1s2024-01-04!4m1!1i2!8m2!3d47.499834!4d19.0534037!16s%2Fg%2F11b6x8m_bp?entry=ttu

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Унгарија
Град / Место:
Будимпешта
Сместување:
Aria Hotel Budapest
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
02/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 1.053€
Offer ID #26109

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.