Augusta Club -Adults Only⭐️⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
02/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Augusta Club -Adults Only
Датум на поаѓање
02/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Лорет де Мар
Сместување:
Augusta Club -Adults Only
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
02/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 241€

Augusta Club е лоциран на кратко оддалеченост од централниот дел на Лорет де Мар. Хотелот нуди базен, спа-центар со сауна (дополнителен трошок), бесплатен Wi-Fi и бесплатни часови на Јога. Augusta Club располага со тераса, фитнес центар, надворешен базен и загреван внатрешен базен (спа). Исто така има и мал покриен паркинг на располагање на лице место со дополнителни трошоци. Неможете да го резервирате паркингот предвремено. Сите соби располагаат со балкон и сателитска ТВ. Во секоја соба има греење, клима уред и сеф на располагање со дополнителни трошоци. Супериорните соби располагаат со приватна тераса и не може да се пристапи со лифт, туку преку стапала. Програмата “Бавно патување” на хотелот нуди разни здравствени и релаксациони активности, вклучувајќи бесплатни часови на Јога, 1-часовен пристап до спа-центарот (дополнителен трошок) и неколку третмани/масажи (дополнителен трошок). Со пристапот до спа-центарот се нуди халат или крпа со депозит. Се препорачува да не влезете во областа на спа-центарот со прстени, гривни или огрлици. Сите активности/третмани и часови на Јога се подложни на достапност при пристигнување и мораат да се резервираат при регистрацијата. Исто така, активностите/часовите на Јога бараат доволно место и соодветен став, па Ве молиме да ги почитувате упатствата.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Затворен и отворен базен
Одлична услуга и храна
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Лорет де Мар
Сместување:
Augusta Club -Adults Only
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
02/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 241€
Offer ID #27062

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.