Austria Classic Hotel Wien ⭐️⭐️⭐️

Ноќевање со појадок
4 дена / 3 ноќи
07/01/2024 12:00
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Ноќевање со појадок
Сместување
Austria Classic Hotel Wien
Датум на поаѓање
07/01/2024 12:00
Држава:
Австрија
Град / Место:
Виена
Сместување:
Austria Classic Hotel Wien
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
07/01/2024 12:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 347€

Инфо Austria Classic Hotel Wien

Овој извонреден хотел се наоѓа во Виена. Центарот на градот е на околу 20 минути оддалеченост, а гостите ќе најдат голем избор на културни атракции и забавни опции во околината, како на пример црквата Свети Петар, катедралата Свети Стефан, популарниот Стадтпарк, идеален за тие кои патуваат со деца, и неколку музеи. Дизајнирани со потребите на гостите на ум, удобните соби беа концептирани да ги задоволат очекувањата на сите патници, било за бизнис или опуштачки престој. Сите соби располагаат со бесплатна Wi-Fi конекција, а семејствата можат да се во нивната предност со семејните соби. Објектот располага и со мала библиотека, а гостите кои сакаат да уживаат во освежувачки тренинг ќе најдат фитнес центар и финска сауна, оаза на релаксација по ексцитањето на денот за истражување на сите скриени богатства на градот.

https://www.google.com/maps/place/Austria+Classic+Hotel+Wien/@48.2171505,16.3870042,17z/data=!3m1!4b1!4m6!3m5!1s0x476d0708bc119495:0x7fdd7f51d1e823b2!8m2!3d48.217147!4d16.3895791!16s%2Fm%2F0gw_fqf?entry=ttu

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Австрија
Град / Место:
Виена
Сместување:
Austria Classic Hotel Wien
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
07/01/2024 12:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 347€
Offer ID #25533

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.