Axelbeach Ibiza⭐️⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
01/04/2024 01:00
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Axelbeach Ibiza
Датум на поаѓање
01/04/2024 01:00
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Ибица
Сместување:
Axelbeach Ibiza
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 352€

Axelbeach Ibiza се наоѓа во прекрасната област на Заливот на Сан Антонио. Објектот се наоѓа на плажата и е удобно сместен само на 1 км од центарот на градот, што им нуди на гостите најдобро од двете света. Ресортот им нуди на гостите одлична локација од каде можат да истражуваат многу атракции и активности кои ги нуди областа. 

Комплексот се состои од соби дизајнирани со вкус, кои гостите им нудат вистински дом далеку од домот. Комплексот располага со многу одлични содржини и услуги, дополнети со професионален персонал и непогрешливо внимание на детали. Гостите можат да уживаат во ресторантот во елегантна атмосфера.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Затворен и отворен базен
Одлична услуга и храна
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Ибица
Сместување:
Axelbeach Ibiza
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 352€
Offer ID #26744

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.