Bo33 Hotel Family & Suites ⭐️⭐️⭐️⭐️

Ноќевање со појадок
4 дена / 3 ноќи
02/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Ноќевање со појадок
Сместување
Bo33 Hotel Family & Suites
Датум на поаѓање
02/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Унгарија
Град / Место:
Будимпешта
Сместување:
Bo33 Hotel Family & Suites
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
02/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 344€

Инфо за Bo33 Hotel Family & Suites

Хотелот се наоѓа во седмиот округ, во близина на бучниот центар на градот. Главните линии на метро, автобуси и трамваи се на кратка пешачка оддалеченост. Будимпештскиот аеродром е на околу 30 минути со автомобил. Хотелот е совршен избор за луѓето за одмор и бизнис гости, бидејќи локацијата и необичајниот ниво на услуги се гаранција за тивок и пријатен престој во Будимпешта. Хотелот ги очекува љубезните гости со 62 уникатни и комфорни соби. Тие се опремени со клима, LCD ТВ, кафе-апарати, сеф и купатило со фен и хигиенски производи. Некои соби располагаат со целосно опремена кујна и балкон. Хотелот нуди на посетителите центар за велнес и фитнес, каде гостите можат да се освежат по долго разгледување или после бизнис преговори. Луксозната суита / VIP суита – Дополнителна понуда вклучена за секое резервирање на Луксузната суита / VIP суита (за да изберете помеѓу 2 опции): 50% попуст на цената на паркингот за време на престојот ИЛИ 50% попуст на цената на еден начин на трансфер од хотелот до аеродромот.

https://www.google.com/maps/place/Bo33+Hotel+Family+%26+Suites/@47.5015527,19.0705396,17z/data=!3m1!4b1!4m10!3m9!1s0x4741dc643f2685c7:0xe62be02f196b5878!5m3!1s2024-01-04!4m1!1i2!8m2!3d47.5015491!4d19.0731145!16s%2Fg%2F11b7hjzs1w?entry=ttu

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Унгарија
Град / Место:
Будимпешта
Сместување:
Bo33 Hotel Family & Suites
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
02/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 344€
Offer ID #26156

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.