Botel Albatros⭐️⭐️⭐️

Ноќевање со појадок
4 дена / 3 ноќи
01/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Ноќевање со појадок
Сместување
Botel Albatros
Датум на поаѓање
01/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Чешка
Град / Место:
Прага
Сместување:
Botel Albatros
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 209€

Botel Albatros е стварен брод со богата историја, потекнува од 1969 година на реката Влтава, кој се наоѓа во самиот центар на Прага. Овој неверојатен хотел се наоѓа на брод на реката Влтава, само неколку минути пешки од Карлов мост и Стариот град, најчарешниот дел на Прага, со неверојатен астрономски часовник од 15 век. Овој хотел им нуди на гостите неверојатна авантура за децата, просторни соби, одлични погледи на Замокот и реката Влтава. Botel Albatros е совршен стартен поент за истражување на градот и неговите забелешки, ресторани и музеи. Линкови до јавниот превоз и продавници се на прагот на хотелот. Прага-Ружине меѓународен аеродром е приближно 30 минути од ботелот.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Чешка
Град / Место:
Прага
Сместување:
Botel Albatros
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Тип на соба:
Double Room
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 209€
Offer ID #28307

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.