Can Bordoy Grand House & Garden⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ноќевање со појадок
4 дена / 3 ноќи
06/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Ноќевање со појадок
Сместување
Can Bordoy Grand House & Garden
Датум на поаѓање
06/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Палма де Мајорка
Сместување:
Can Bordoy Grand House & Garden
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
06/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 1.734€

24 уникатни суита кои гостите им нудат гостопримство како во приватен дом, секоја со свој карактер. Во срцето на стариот дел на Палма. Награди на World Travel Awards: Најдобар хотел со суити во Европа. Единствениот “со суити” хотел во историското центар на Палма де Маљорка Скриен зад скромен фасад на спокојна улица во центарот на Палма, се наоѓа Can Bordoy Grand House & Garden. Неговиот интериор нуди свет на, се чини, филмски сцени каде гостите целосно ќе заборават за надворешниот свет. Уникатни околини Can Bordoy Grand House & Garden се наоѓа во срцето на Ла Лоња, Стариот дел на Палма де Маљорка и една од најемблематичните области, совршена за опуштачки разгледување по тесните улици. Крем де ла крем на районот е самата Ла Лоња, спектакуларната градба од 15 век по која се нарекува квартот. Блиску до се Ќе бидете совршено лоцирани за да го доживеете сè што го прави Палма толку посебна. Can Bordoy Grand House & Garden е најблизокото хотел до пристаништето и пристанишните пристаништа за јахти, и само неколку чекори од главните шопинг, гастрономски и културни атракции на Палма. Меѓу нив се светски познатата катедрала Ла Сеу, анимираниот Пасео дел Борне и Пасео Маритимо.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Затворен и отворен базен
Одлична услуга и храна
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Палма де Мајорка
Сместување:
Can Bordoy Grand House & Garden
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
06/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 1.734€
Offer ID #27391

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.