Carina⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
05/11/2023 12:00
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Carina
Датум на поаѓање
05/11/2023 12:00
Држава:
Австрија
Град / Место:
Виена
Сместување:
Carina
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
05/11/2023 12:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 134€

Инфо Карина

Хотелот со три ѕвезди Карина нуди модерни соби во округот Херналс во Виена. Овој хотел беше отворен во 1930 година и реновиран во 2009 година. Центарот на Виена е на 4 км од локацијата. Хотелот се наоѓа во близина на палата и театар. За удобен престој, Хотел Карина нуди 27 соби на 5 катови, кои располагаат со бесплатен Wi-Fi, сателитска телевизија, соба за облека, писална маса и телефон. Истите располагаат со приватни купатила со када, туш и бесплатни тоалетни принадлежности. Ресторанот Циполино ги почествува гостите со италијанска, австријска, американска и калифорнијска храна и се наоѓа на 250 метри од објектот. Во рок од 15-тина минути пешачење, гостите ќе стигнат до метростаницата Отакринг. Зашто има локација на 25 км од меѓународниот аеродром Швехат, хотелот Карина обезбедува брз пристап. На објектот има и удобства како салфетка за куфери, сеф и лифт.

https://www.google.com/maps/place/Hotel+Carina/@48.2177321,16.3198198,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x476d0874d38f207f:0xf94a53d090397c4e!5m2!4m1!1i2!8m2!3d48.2177286!4d16.3223947!16s%2Fg%2F1td_g104?entry=ttu

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Австрија
Град / Место:
Виена
Сместување:
Carina
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
05/11/2023 12:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 134€
Offer ID #25617

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.