Carvoeiro Hotel⭐️⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
01/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Carvoeiro Hotel
Датум на поаѓање
01/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Португалија
Град / Место:
Алгарве
Сместување:
Carvoeiro Hotel
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 163€

Хотелот се наоѓа во близина на градот Карвоиро, но подалеку од загажениот центар, во спокојна средина; хотелот е во близина на познатите плажи во околината. Хотелот располага со просторна градина. Тој е централно сместен во близина на главните туристички атракции. До морето, плажата, голем број продавници, ресторани, барови, кафани, ноќни клубови и јавен превоз има 1.2 километри.

 

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Затворен и отворен базен
Одлична услуга и храна
Држава:
Португалија
Град / Место:
Алгарве
Сместување:
Carvoeiro Hotel
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Тип на соба:
Double Room
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 163€
Offer ID #28796

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.