City Hotel Matyas ⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
01/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
City Hotel Matyas
Датум на поаѓање
01/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Унгарија
Град / Место:
Будимпешта
Сместување:
City Hotel Matyas
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Цена:
од 161€

Инфо за City Hotel Matyas

Овој градски хотел се наоѓа во срцето на градот, само 50 метри од чувената улица Вачи со бројни продавници и ресторани. Метростаница што обезбедува одлична врска за истражување на градот се наоѓа на кратко пешачење од хотелот. Меѓународниот аеродром Будимпешта Ференц Лист е лесно достапен, на 30 минути со автомобил. Хотелот располага со 80 модерни соби во буџетски стил, опремени со клима и греење, купатила со тушир, и многу други удобности. Некои од нив нудат панорамски погледи кон Дунавот и Будинот Замок. Во ресторантот на хотелот, гостите можат да уживаат во традиционални унгарски вкуси и благородни вина од унгарските виноградни региони.

https://www.google.com/maps/place/City+Hotel+Matyas/@47.4914616,19.0501363,17z/data=!3m1!4b1!4m10!3m9!1s0x4741dc468606a931:0x60465f8a394513ad!5m3!1s2024-01-04!4m1!1i2!8m2!3d47.491458!4d19.0527112!16s%2Fg%2F1vxvgn20?entry=ttu

 

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Унгарија
Град / Место:
Будимпешта
Сместување:
City Hotel Matyas
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Цена:
од 161€
Offer ID #26177

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.