Claris GL⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
01/04/2024 01:00
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Claris GL
Датум на поаѓање
01/04/2024 01:00
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Барселона
Сместување:
Claris GL
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 766€

Clarice GL е луксузен дизајн хотел сместен во уметничкиот и историскиот шарм и сплендор на Барселона. Хотелот се наоѓа блиску до станицата Пасејг де Грасиа. Гостите ќе се најдат во лесен пристап до голем број можност за шопинг, ресторани и живописни барови. Тие ќе се најдат во идеалната средина од каде може да истражуваат овој вратовритан град. Овој прекрасен хотел заема палата од 19 век, поранешна палата Ведруна. Овој хотел со највисок статус има напреден архитектурен дизајн и ги поканува гостите во вистинска луксузна средина. Собите за гости се премногу луксузно дизајнирани, нудејќи мир и спокој. Хотелот нуди широк спектар врвни удобности, кои ги задоволуваат потребите на бизнис и луксузни патници.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Барселона
Сместување:
Claris GL
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 766€
Offer ID #26415

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.