Colina da Lapa & Villas⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
07/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Colina da Lapa & Villas
Датум на поаѓање
07/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Португалија
Град / Место:
Алгарве
Сместување:
Colina da Lapa & Villas
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
07/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Цена:
од 142€

Овој луксузен комплекс со апартмани ужива во практична локација во центарот на Праја де Карвоеро, во Ферагудо, португалска граѓанска општина на западната граница на општината Лагоа. Гостите ќе се наоѓаат во близина на одлични голф патеки и на кратка возна оддалеченост од некои од најубавите плажи во регионот, вклучувајќи ги плажите Канеирос, Пинтадиньо и Ферагудо. Околувани со прекрасни зелени градини, овој просторен објект нуди голем избор на светли и комплетно опремени опции за сместување, кои располагаат со комплетна кујна со сите апарати. Гостите кои престојуваат во овој елегантен објект можат да имаат можност да се освежат во надворешниот базен или просто да се опуштат додека се сончаат на еден од сунчалиштата. Идеален за релаксирачки престој во Португалија, овој комплекс нуди приватност и комфор потребни за незаборавен престој.

Линк до сместувањето

 

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Затворен и отворен базен
Одлична услуга и храна
Држава:
Португалија
Град / Место:
Алгарве
Сместување:
Colina da Lapa & Villas
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Тип на соба:
Apartment
Датум на поаѓање:
07/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Цена:
од 142€
Offer ID #28814

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.