Corvin Center Suites ⭐️⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
14/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Corvin Center Suites
Датум на поаѓање
14/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Унгарија
Град / Место:
Будимпешта
Сместување:
Corvin Center Suites
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
14/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 172€

Инфо за Corvin Center Suites

Во Corvin Center Suites во Будимпешта, ќе се почувствувате како дома, дури и ако патувате низ светот, на семеен одмор или на работен пат. Нашите целосно нови апартмани нудат многу примамливи предности кои традиционалните хотелски соби немаат. Нашите апартмани располагаат со целосно опремена кујна, купатило, машина за перење, простор за живење / трпезарија и плосок ТВ. Последно, но не најмалку, нудиме бесплатна клима, бесплатна услуга за чистење, брза бесплатна Wi-Fi мрежа, удобности и детски креветца ако ви треба. Corvin Center Suites сака да ви го обезбеди удобството на домот, затоа некои од нашите апартмани имаат тераса и мал сад. Сместени само на три станици со метрото од Деак, Corvin Center Suites е најдобриот избор како за туристи, така и за бизнис патници кои сакаат да се сместат на привилегирана локација. NTAK регистрационен број: EG19011870

https://www.google.com/maps/place/Corvin+Center+Suites/@47.4862672,19.0722582,17z/data=!3m1!4b1!4m10!3m9!1s0x4741dcf7137dffbf:0x3fd48fd38e406637!5m3!1s2024-01-04!4m1!1i2!8m2!3d47.4862636!4d19.0748331!16s%2Fg%2F11b6jjwjgg?entry=ttu

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Унгарија
Град / Место:
Будимпешта
Сместување:
Corvin Center Suites
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
14/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 172€
Offer ID #26217

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.