Danubia Gate⭐️⭐️⭐️⭐️

Ноќевање со појадок
4 дена / 3 ноќи
10/01/2024 01:00
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Ноќевање со појадок
Сместување
Danubia Gate
Датум на поаѓање
10/01/2024 01:00
Држава:
Словачка
Град / Место:
Братислава
Сместување:
Danubia Gate
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
10/01/2024 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 373€

Инфо Danubia Gate

Хотелот нуди современи и комфорни сместување во центарот на Братислава. Гостите ќе го ценат централниот расположба, близу до историскиот стар дел на Братислава и трговскиот центар Eurovea, како и практичниот паркинг на лицето место. Интернет пристапот во целиот хотел е достапен бесплатно.

https://www.google.com/maps/place/Hotel+Danubia+Gate/@48.144944,17.1143981,17z/data=!3m1!4b1!4m10!3m9!1s0x476c8946b4a66fcb:0xf4c7e87eb5002f6!5m3!1s2024-01-04!4m1!1i2!8m2!3d48.1449404!4d17.116973!16s%2Fg%2F120knkq2?entry=ttu

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Словачка
Град / Место:
Братислава
Сместување:
Danubia Gate
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
10/01/2024 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 373€
Offer ID #25461

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.