Delfino⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
07/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Delfino
Датум на поаѓање
07/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Швајцарија
Град / Место:
Лугано
Сместување:
Delfino
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
07/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 473€
Овој удобен хотел се наоѓа во Лугано. Делфино располага со вкупно 50 гостински соби. Делфино беше целосно реновиран во 2011 година. Клиентите можат да го искористат безжичниот интернет во целиот објект. Рецепцијата не работи нон-стоп. Назалост, нема единици каде клиентите можат да бараат детска количка за најмалите. Паркингот може да биде корисен за оние кои пристигнуваат со автомобил. Овој хотел се зафатува со примена на еколошки пријатни практики. Сите гости кои престојуваат во овој објект можат да го искористат неговиот кетеринг. Делфино е обесбеден со сите неопходни услуги и содржини за успешен бизнис настан. Оние кои престојуваат во овој објект ќе уживаат во вкусните јадења кои се нудат во Делфино. Делфино може да наплати такса за некои услуги.
 

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Затворен и отворен базен
Одлична услуга и храна
Држава:
Швајцарија
Град / Место:
Лугано
Сместување:
Delfino
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Тип на соба:
Double Room
Датум на поаѓање:
07/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 473€
Offer ID #29383

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.