Excelsior Hotel Downtown⭐️⭐️⭐️⭐️

Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Excelsior Hotel Downtown
Датум на поаѓање
12/04/2024 09:30
Превоз
Авион
Држава:
Обединети Арапски Емирати
Град / Место:
Дубаи
Сместување:
Excelsior Hotel Downtown
Трансфер:
Се доплаќа ( повеќе инфо во опис )
Превоз:
Авион
Датум на поаѓање:
12/04/2024 09:30
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 1.618€

Дубаи

Дубаи е најголемиот град во Обединетите Арапски Емирати и една од најпосетуваните дестинации во светот. Сместен во прегратките на Пресијскиот залив, за само неколку години, Дубаи стана синоним за луксузно живеење, како и меѓународна бизнис дестинација и привлечна туристичка дестинација со. прекрасни плажи, луксузни хотели, импресивни градбу како Бурџ Ал Араб, Бурџ Калифа, Островите Палма и многу други, кои ќе ви го одземат здивот и ќе го направат незаборавно патувањето до Дубаи.

https://www.google.com/maps/place/Excelsior+Hotel+Downtown-+Dubai/@25.263945,55.3227046,17z/data=!4m20!1m10!3m9!1s0x3e5f438810597aff:0x778a2ad8c776dfa7!2sExcelsior+Hotel+Downtown-+Dubai!5m2!4m1!1i2!8m2!3d25.2639402!4d55.3252795!16s%2Fg%2F11h6d6x3p1!3m8!1s0x3e5f438810597aff:0x778a2ad8c776dfa7!5m2!4m1!1i2!8m2!3d25.2639402!4d55.3252795!16s%2Fg%2F11h6d6x3p1?entry=ttu

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Затворен и отворен базен
Одлична услуга и храна
Држава:
Обединети Арапски Емирати
Град / Место:
Дубаи
Сместување:
Excelsior Hotel Downtown
Трансфер:
Се доплаќа ( повеќе инфо во опис )
Превоз:
Авион
Датум на поаѓање:
12/04/2024 09:30
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 1.618€
Offer ID #23955

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.