Fira Congress⭐️⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
01/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Fira Congress
Датум на поаѓање
01/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Барселона
Сместување:
Fira Congress
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 404€

Извонредна локација, на влезот на изложбениот центар и конгресниот центар Fira Gran Via, во новиот бизнис дел на Хоспиталет, на окрајот на Барселона, на само 5 км од центарот на градот и само 10 км од аеродромот Ел Прат Барселона. На 100 метри од Хотел Фира Конгрес ќе најдете станица на метрото на линија L9, која е поврзана со двете терминали на аеродромот дел Прат, центарот на градот и стадионот Камп Ноу. Неговите 160 надворешни соби нудат фантастичен поглед на градот, добро распределени и опремени со најновата технологија, минибар, природна светлина. Услуги како Wifi, сеф во собата, пристап до фитнес сала се бесплатни. Тоа е најдобриот избор за сместување и настани. Освен тоа, се нудат многу атрактивни услуги, како фитнес сала, мултифункционални сали и еднократни канцеларии, сите со пристап до интернет. Ресторанот и барот Нарандам го заокружуваат ова препознатливо понуда. *Надворешен паркинг: 5 евра / ден. Внатрешен паркинг: 14 евра / ден. *Сите соби се за непушење.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Барселона
Сместување:
Fira Congress
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 404€
Offer ID #26485

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.