Flora⭐️⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
01/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Flora
Датум на поаѓање
01/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Швајцарија
Град / Место:
Лугано
Сместување:
Flora
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 673€
Овој хотел се наоѓа на прекрасна локација во срцето на Луцерн. Хотелот се наоѓа во лесен пристап до многу атракции во регионот, вклучително Капелниот мост. Овој хотел гостите го посрдечува со топла гостопримливост и обетување за уживање во престојот. Гостинските соби се прекрасно дизајнирани, со освежувачки тонови и релаксирана атмосфера. Хотелот располага со низа извонредни содржини, ги задоволувајќи бизнис, лични и гурмански потреби на гостите.
 

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Швајцарија
Град / Место:
Лугано
Сместување:
Flora
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 673€
Offer ID #29317

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.