Fosil Cave Hotel ⭐⭐⭐⭐

Времетраење
7
Тип на оброк
Ноќевање со појадок
Сместување
Fosil Cave Hotel
Датум на поаѓање
11/12/2023 09:30
Превоз
Авион
Држава:
Турција
Град / Место:
Кападокија
Сместување:
Fosil Cave Hotel
Превоз:
Авион
Времетраење:
7
Датум на поаѓање:
11/12/2023 09:30
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 1.017€

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
Наша препорака
Одлична услуга и храна
Држава:
Турција
Град / Место:
Кападокија
Сместување:
Fosil Cave Hotel
Превоз:
Авион
Времетраење:
7
Датум на поаѓање:
11/12/2023 09:30
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 1.017€
Offer ID #24454

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.