Garni House 46 ⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
08/12/2023 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Garni House 46
Датум на поаѓање
08/12/2023 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Србија
Град / Место:
Белград
Сместување:
Garni House 46
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
08/12/2023 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 146€

Инфо за Garni House 46 Plus

Со престој во Garni House 46 Plus, ќе се наоѓате во центарот на Белград, на 4 минути возење од Музејот на Никола Тесла и 11 минути од Трг Република. Оваа гостинска куќа е на 3,6 км од Улицата Кнез Михаилова и на 1,7 км од Паркот Ташмајдан. Рецепцијата е во функција во ограничено работно време. Се обезбедува аеродромски трансфер по нарачка (дополнително се наплаќа) и паркинг на лице место (подложен на дополнително наплата). Останете во една од 8 соби со клима уред, минибар и LCD телевизори. Бесплатниот безжичен интернет ви обезбедува поврзаност, а дигиталната програма е на располагање за ваше задоволство. Приватните купатила со када или тушир содржат бесплатни хигиенски производи и фен. Удобствата вклучуваат телефони, како и сефови и бироа.

https://www.google.com/maps/place/Garni+house+46/@44.7986823,20.4799268,17z/data=!3m1!4b1!4m6!3m5!1s0x475a7077a573eb31:0xf5d13895918d6307!8m2!3d44.7986785!4d20.4825017!16s%2Fg%2F11hbggc_g7?entry=ttu

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Србија
Град / Место:
Белград
Сместување:
Garni House 46
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
08/12/2023 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 146€
Offer ID #26014

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.