Grand Ferdinand⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Grand Ferdinand
Држава:
Австрија
Град / Место:
Виена
Сместување:
Grand Ferdinand
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 391€

Инфо Grand Ferdinand

Отворен е на есената во 2015 година, Grand Ferdinand се наоѓа директно на булеварот Рингштрасе во центарот на Виена и нуди роклинг на кров, 3 ресторани и бесплатен пристап до WiFi. Градскиот парк и Виенската државна опера се на пет минути пешачење. Модерните соби располагаат со климатизација, телевизор со рамен екран, сеф, минибар, дрвени подови и купатило. Гостите на Grand Ferdinand можат да користат фитнес центар, рецепција отворена 24 часа и продавница за подароци. Недавно додадена во собите во категориите Супериор и Суит, сега е на располагање машина за кафе Nespresso за гостите.

https://www.google.com/maps/place/Hotel+Grand+Ferdinand+Wien/@48.2022455,16.372359,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x476d079d800628bf:0x6a32aa528cf189e6!5m2!4m1!1i2!8m2!3d48.202242!4d16.3749339!16s%2Fg%2F11b7xhv_m7?entry=ttu

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Австрија
Град / Место:
Виена
Сместување:
Grand Ferdinand
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 391€
Offer ID #25651

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.