H Top Royal Beach⭐️⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
01/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
H Top Royal Beach
Датум на поаѓање
01/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Лорет де Мар
Сместување:
H Top Royal Beach
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 187€

Овој модерен и семеен хотел е одлично сместен во Лорет де Мар, само неколку чекори од прелепата плажа Феналс. Животната средина на курортот со голем број на ресторани, барови, кафули, и забавни места може да се достигне со кратка шетња. Хотелот располага со тераса на кровот со џакузи, надворешен базен со дел за деца, игралиште и градина. Ново игралиште – Сплаш парк – во htop Royal Beach (Лорет де Мар, Коста Брава). Голем ботанички и зоолошки тематски дел за деца и семејства, лоциран во реновираниот солариум на htop Royal Beach. Сплаш паркот располага со 18 играчки елементи со сите потребни нешта за симболичка игра и развивање.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Затворен и отворен базен
Одлична услуга и храна
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Лорет де Мар
Сместување:
H Top Royal Beach
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 187€
Offer ID #27164

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.