Hard Rock Hotel Ibiza⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
01/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Hard Rock Hotel Ibiza
Датум на поаѓање
01/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Ибица
Сместување:
Hard Rock Hotel Ibiza
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 588€

Hard Rock Hotel Ibiza се наоѓа на привилегирана локација во Ибица и гостите моментално имаат пристап до сите атракции во градот. Хотелот нуди разни услуги и удобности за комфорен и практичен престој. Подароци и сувенири, услуги за продажба на карти, целодневна рецепција, чување на багаж, и услуга по собата се само дел од удобствата кои ги нуди хотелот. Собите се дизајнирани и украсени со цел да ги направат гостите да се чувствуваат како дома, а некои од нив располагаат со сите удобности како што се телевизор со рамен экран, прочистувач на воздух, постелнина, огледало, папучи. Во објектот има и различни можности за рекреација. Лесен пристап до сите атракции во Ибица, пријателско вработено осoblе, одлични удобности се само неколку причини за кои треба да одлучите да останете во Hard Rock Hotel Ibiza.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Затворен и отворен базен
Одлична услуга и храна
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Ибица
Сместување:
Hard Rock Hotel Ibiza
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 588€
Offer ID #26826

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.