Henrietta⭐️⭐️⭐️

Ноќевање со појадок
4 дена / 3 ноќи
01/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Ноќевање со појадок
Сместување
Henrietta
Датум на поаѓање
01/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Чешка
Град / Место:
Прага
Сместување:
Henrietta
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 172€

Овој градски хотел се наоѓа во тивка станбена област во Прага, на 200 метри од метростанцијата Kobylisy која обезбедува удобна врска до многу од атракциите на градот. Стариот дел на Прага може да се достигне во рок од 10 минути со метро, а во радиус од 3 км гостите ќе најдат Pražské Výstaviště Изложбениот центар, Letnany Конгресниот центар и Железничката станица Holesovice. Хотелот нуди комфорни сместувачки единици, сите со сопствена бања и ТВ со сателитски канали. За гостите кои пристигнуваат со лични возила, е на располагање гаража. Безжичната интернет конекција е бесплатна низ целиот објект. Целосно со страна на имотот, гостите ќе најдат јавен надземен базен.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Чешка
Град / Место:
Прага
Сместување:
Henrietta
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Тип на соба:
Double Room
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 172€
Offer ID #28363

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.