Hesperia Barcelona Fira⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
01/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Hesperia Barcelona Fira
Датум на поаѓање
01/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Барселона
Сместување:
Hesperia Barcelona Fira
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 305€

Наследете ја најдоброто од градот со удобствата на вашиот сопствен апартман на влезот во Барселона во апартмани Hesperia Barcelona Fira. Освен што ќе се почувствувате како дома со вашата сопствена опремена кујна и ќе бидете добро поврзани веднаш до болницата Bellvitge со црвената линија на метрото со истото име (Hospital de Bellvitge), 5 минути со автомобил од саемниот центар на Fira de Barcelona и само 10 минути од аеродромот, можете да ги искористите содржините и платените услуги (под одредени услови) на Hyatt Regency Barcelona Tower, како фитнес-центарот, закуска, рестораните и баровите. Апартманите се опремени со Smart TV со е-room cast, така што можете да ги гледате сите свои омилени серии и филмски содржини на вашиот ТВ. Услугата за чистење е вклучена само во престои од повеќе од 6 дена, со промена на чаршафите и крпите вклучена на секои 3 дена. За престој од помалку од 6 дена, или ако сакате да ја продолжите бројот на чистења, можете да ја закупите за само 20 евра вклучен ДДВ по услуга. Дополнителна промена на крпите исто така може да се замоли за 8 евра вклучено ДДВ по промена.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Барселона
Сместување:
Hesperia Barcelona Fira
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 305€
Offer ID #26514

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.