Hostal Lami⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
01/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Hostal Lami
Датум на поаѓање
01/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Барселона
Сместување:
Hostal Lami
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 270€
Овој апелативен буџетски хотел кој нуди одличен однос цена-качество се наоѓа во Есплугес де Лиобрегат, на окраините на каталонскиот главен град Барселона. Поседува рецепција која работи 24 часа. Следната станица на метрото е на само кратко оддалечување, а центарот на Барселона е лесно достапен со јавниот превоз. Меѓународниот аеродром е на околу 10 км оддалеченост и може да се стигне во рок од 15 минути со јавниот превоз.
 

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Барселона
Сместување:
Hostal Lami
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 270€
Offer ID #26546

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.