Hotel AMIC Colon Palma⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
07/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Hotel AMIC Colon Palma
Датум на поаѓање
07/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Палма де Мајорка
Сместување:
Hotel AMIC Colon Palma
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
07/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 256€
Удобниот и многу модерен хотел се наоѓа на идеална централна локација во животниот град Палма де Маљорка. Се наоѓа само неколку чекори од Пласа де Еспања, каде гостите можат да земат возови и автобуси кои го поврзуваат главниот град со останатиот дел од островот, и Прекрасниот Парке де лас Естационес. Пласа Мајор како и познатите трговски улици како Сан Мигел, Авенида Хаиме III и Пасео дел Борне со нивните ексклузивни продавници и бутици се наоѓаат на кратка шетнија. Музеите, живописниот стар град и чувената катедрала се лесно достапни. Фамилијарниот хотел е комплетно реновиран и нуди убави соби дизајнирани во пријатни бои. Гостите ќе го ценат работното време на рецепцијата 24 часа, кое им овозможува да го искористат полните ноќни живот на Палма. Благодарение на неговата централна локација, тоа е идеален избор за истражување на главниот град на Балеарски Острови.
 

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Палма де Мајорка
Сместување:
Hotel AMIC Colon Palma
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
07/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 256€
Offer ID #27496

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.