Hotel Aurelis⭐️⭐️⭐️⭐️

Ноќевање со појадок
4 дена / 3 ноќи
01/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Ноќевање со појадок
Сместување
Hotel Aurelis
Датум на поаѓање
01/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Албанија
Град / Место:
Тирана
Сместување:
Hotel Aurelis
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 235€

Хотел Аурелис ја дефинира традицијата, престижот и гостоприемството во мирна атмосфера. Хотелот е идеално сместен само неколку километри од центарот на Тирана и Дуррес. Нуди уникатна комбинација на албанско гостоприемство со пријателска услуга која го прави хотелот инспиративен избор за бизнис или за опуштање. Хотел Аурелис вклучен во ресторантот на хотелот и луксузниот сместај. Хотелот има идеална локација и конкурентни цени за бизнис и релаксирана активност. Хотелот располага со 23 соби кои се прилагодени за опуштање и соодветни за клиентите. Во нашиот ресторан ќе најдете традиционална албанска кухиња, како и средоземни специјалитети.

 

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Албанија
Град / Место:
Тирана
Сместување:
Hotel Aurelis
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Тип на соба:
Double Room
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 235€
Offer ID #28550

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.