Hotel Brisa Sol⭐️⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
06/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Hotel Brisa Sol
Датум на поаѓање
06/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Португалија
Град / Место:
Алгарве
Сместување:
Hotel Brisa Sol
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
06/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 175€

Овој луксузен апарт-хотел е практично сместен во центарот на популарниот одморски курорт Албуфеира на впечатливото крајбрежје на Алгарве. Историскиот стар град и чувениот дел со голем избор на ресторани, барови, кафани и ноќни клубови се на само неколку чекори, а плажата е на кратка шетнија оддалеченост. Меѓународниот аеродром Фаро може да се стигне во рок од 30 минути возење со автомобил.

 

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Затворен и отворен базен
Одлична услуга и храна
Држава:
Португалија
Град / Место:
Алгарве
Сместување:
Hotel Brisa Sol
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Тип на соба:
Double Room
Датум на поаѓање:
06/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 175€
Offer ID #28927

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.