Hotel Cave Konak ⭐⭐⭐

Времетраење
7
Тип на оброк
Ноќевање со појадок
Сместување
Hotel Cave Konak
Датум на поаѓање
23/11/2023 01:00
Превоз
Авион
Држава:
Турција
Град / Место:
Кападокија
Сместување:
Hotel Cave Konak
Превоз:
Авион
Времетраење:
7
Датум на поаѓање:
23/11/2023 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 1.020€

Централната локација и историските пештерни, аркирани и камени соби го прават овој хотел од посебен класа уникатен. Со само 12 соби и бесплатен Wi-Fi во целиот објект, овој хотел создава домашно чувство, а англискиот сопственик може да ви помогне во текот на вашиот престој. Овој традиционален и комфорен хотел се наоѓа во Ургуп, малиот град во Кападокија со сите потребни удобности во близина, само 2 минути пешки. Кејв Конак не дозволува кучиња.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Наша препорака
Одлична услуга и храна
Држава:
Турција
Град / Место:
Кападокија
Сместување:
Hotel Cave Konak
Превоз:
Авион
Времетраење:
7
Датум на поаѓање:
23/11/2023 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 1.020€
Offer ID #24752

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.