Hotel El Palace Barcelone⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
01/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Hotel El Palace Barcelone
Датум на поаѓање
01/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Барселона
Сместување:
Hotel El Palace Barcelone
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 1.209€

Сместен во срцето на Барселона, близу до куполата и главните атракции на градот, овој луксузен хотел е симбол на детална перфекција. Отворен во 1919 година, тој доживеа обширен реновирање во 2017 година, кое се грижеше главно за реставрацијата на антиквитетите и точните реплики на објекти како лампи и завеси. Забележителна работа беше извршена на седмиот кат, каде што се наоѓа Diana Garden, со површина од 750 м2 со различни видови на растенија, фонтани, пеголи и базени кои лесно нè носат назад во градините на Барселона во 20-тите години. Комплетно опремените соби со најновата технологија нудат уникатно искуство на луксуз и комфор. Повеќе од тоа, луксузниот Спа е создаден само за да нуди посебна понуда со влијание на мајанската култура, која содржи совршен баланс помеѓу умот, телото и душата. Разкошните козметички производи и посебни мајански третмани ќе ви обезбедат незаборавен ден!

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Затворен и отворен базен
Одлична услуга и храна
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Барселона
Сместување:
Hotel El Palace Barcelone
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 1.209€
Offer ID #26574

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.