Hotel Joy⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
07/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Hotel Joy
Датум на поаѓање
07/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Холандија
Град / Место:
Амстердам
Сместување:
Hotel Joy
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
07/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 380€

Joy Hotel се наоѓа во регионот Зуидост, идеално место за сите кои се заинтересирани за шопинг и разгледување. Од овде, лесно можете да стигнете до најважните места во градот. Откријте го културниот аспект на Амстердам, посетете го Црвениот квартал, Дамскиот плоштад, Лејдсеплаин или уживајте во возење со брод низ неговите канали. Во нашиот хотел ќе најдете сите удобности кои ги потребувате за невоспрепечен престој во Амстердам: удобни соби, Wi-Fi конекција, бар, паркинг… Ние се грижиме за сите детали, така што вие само треба да се грижите за уживање во вашиот одмор. Joy Hotel се наоѓа во районот Зуидост, идеално место за сите кои се заинтересирани за шопинг и разгледување. Од овде, лесно можете да стигнете до најважните места во градот. Откријте го културниот аспект на Амстердам, посетете го Црвениот квартал, Дамскиот плоштад, Лејдсеплаин или уживајте во возење со брод низ неговите канали. Во нашиот хотел ќе најдете сите удобности кои ги потребувате за невоспрепечен престој во Амстердам: удобни соби, Wi-Fi конекција, бар, паркинг… Ние се грижиме за сите детали, така што вие само треба да се грижите за уживање во вашиот одмор.

 

 

https://www.google.com/maps/place/Joy+Hotel+Amsterdam/@52.3052363,4.9477211,17z/data=!3m1!4b1!4m10!3m9!1s0x47c60b9cab453339:0x74e70c01452fd81c!5m3!1s2024-01-04!4m1!1i2!8m2!3d52.305233!4d4.950296!16s%2Fg%2F11f03m_rxv?entry=ttu

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Холандија
Град / Место:
Амстердам
Сместување:
Hotel Joy
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
07/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 380€
Offer ID #27902

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.