Hotel Mozart⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
08/01/2024 12:00
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Hotel Mozart
Датум на поаѓање
08/01/2024 12:00
Држава:
Австрија
Град / Место:
Виена
Сместување:
Hotel Mozart
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
08/01/2024 12:00
Тип на оброк:
Без појадок
Цена:
од 226€

“Ова е фамилијарен хотел, изграден во 1900 година, сместен на околу 3 км од центарот на Виена и на 6 км од реката Дунав. Меѓународниот аеродром на Виена е на околу 30 минути со автомобил. Хотелот има добра јавен превоз: Железничката станица Франц Јосиф, метрото и трамвајот се на 5 минути пешачење. Во текот на сезоната на возење на велосипеди, станицата Франц Јосиф обезбедува идеална врска со Пасау. Овој еколошки пријатен хотел нуди одлични содржини и удобни соби за одличен престој. Сите соби се опремени со клима уред, телевизор, седечка и купатило со фен. Гостите може да го посетат барот во хотелот за освежувачки напитоци, исто така совршено место за релаксација во удобна атмосфера. Ве молиме, забележете дека децата од 0 до 3 години може да престојуваат за 15,00 евра по дете / по ноќ без заклучен оброк кога користат додатен кревет. Ве молиме, забележете дека додатниот кревет зависи од достапноста. Децата од 0 до 3 години може да престојуваат бесплатно кога користат количка за беби. Од возраста од 4 години децата се тарифирани како возрасни.”

https://www.google.com/maps/place/Hotel+Mozart/@48.2268871,16.3576187,15z/data=!3m1!5s0x476d07b66d6d9bb9:0x707bd9027afea183!4m9!3m8!1s0x476d07b612a9d815:0x4fbf9f654e58e0fa!5m2!4m1!1i2!8m2!3d48.2264129!4d16.3621932!16s%2Fg%2F1tk6tqdy?entry=ttu

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Австрија
Град / Место:
Виена
Сместување:
Hotel Mozart
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
08/01/2024 12:00
Тип на оброк:
Без појадок
Цена:
од 226€
Offer ID #25665

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.