Hotel Quinta Da Penha De Franca⭐️⭐️⭐️⭐️

Ноќевање со појадок
4 дена / 3 ноќи
04/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Ноќевање со појадок
Сместување
Hotel Quinta Da Penha De Franca
Датум на поаѓање
04/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Португалија
Град / Место:
Мадеира
Сместување:
Hotel Quinta Da Penha De Franca
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
04/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 261€
Овој елегантен хотел е вметнат во прекрасна околина на обрег на стрма стена со поглед на марината на Фуншал. Гостите ќе го најдат сами на само 10 минути пешачење од многу забавни објекти, ресторани, продавници и барови. Железничката станица и јавниот превоз се на 500 метри од хотелот, а трансферот до аеродромот Фуншал трае само 40 минути. Овој восхитителен хотел се наоѓа во реновирана манорска куќа и има очарувачки класичен стил кој зрачи со вечна елеганција. Гостинските соби се прекрасно опремени и нудат комфорен и релаксирачки амбиент во кој може да се одморите на крајот на денот. Собите располагаат со модерни удобности за удобството на гостите. Поканети сте да уживате во изобилството на вкусности од ресторанот, со нешто што ќе го замами и најизбирателниот вкус.
 

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Затворен и отворен базен
Одлична услуга и храна
Држава:
Португалија
Град / Место:
Мадеира
Сместување:
Hotel Quinta Da Penha De Franca
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Тип на соба:
Double Room
Датум на поаѓање:
04/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 261€
Offer ID #28961

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.