Hotel Stockalperhof⭐️⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
28/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Hotel Stockalperhof
Датум на поаѓање
28/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Швајцарија
Град / Место:
Берн
Сместување:
Hotel Stockalperhof
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
28/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 381€

Сместен при подножјето на Симплон, посредно во стариот дел на Бриг, четиризвездниот хотел Стокалперхоф ве посрдечно го чека. Нашите 32 модерни и свежо реновирани соби ви нудат одличен комфор за спиење. Независно дали сте на патување од бизнис, семејство или како индивидуален патник, вие ќе најдете најдобра однос на цена/квалитет во Стокалперхоф Бриг. Нашиот хотел е само неколку минути пешки од железничката станица. Точно зад хотелот ќе најдете паркингот “Алтштат”.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Швајцарија
Град / Место:
Берн
Сместување:
Hotel Stockalperhof
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
28/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 381€
Offer ID #29504

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.