Hotel Turiquintas⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
01/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Hotel Turiquintas
Датум на поаѓање
01/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Португалија
Град / Место:
Алгарве
Сместување:
Hotel Turiquintas
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 169€

Турикинтас, туристички комплекс сместен во мирна зона окружен со прекрасни градини, во средиштето на западен Алгарве, каде вашето време за одмор може да биде поминато во спокој. На околу 650 метри од плажите Бејиньос (“Мали Бакнежи”) и Алоендрос и само 1 километар од Армасау де Пера. Тука можете да најдете голем избор на комерцијални продавници, како ресторани кои нудат типични јадења од рибарскиот град, барови, како и дневниот традиционален пазар.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Затворен и отворен базен
Одлична услуга и храна
Држава:
Португалија
Град / Место:
Алгарве
Сместување:
Hotel Turiquintas
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Тип на соба:
Double Room
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 169€
Offer ID #28995

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.