Invisa Ereso⭐️⭐️⭐️

All Inclusive
4 дена / 3 ноќи
01/05/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
All Inclusive
Сместување
Invisa Ereso
Датум на поаѓање
01/05/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Ибица
Сместување:
Invisa Ereso
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/05/2024 01:00
Тип на оброк:
All Inclusive
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 349€

Овој хотел се наоѓа во Ес Канар, само околу 200 метри од плажата. Ибиза Таун е на околу 20 км. Во близина на хотелот има многу продавници, ресторани, барови, кафули, како и одлични врски со јавниот превоз. Реновиран во 2003 година, хотелот се состои од 6-спратна главна зграда со вкупно 234 двокреветни соби. Лобито на хотелот ги содржи рецепцијата отворена 24 часа, сеф на хотелот, меначница, 3 асансьори и кафе. Исто така има бар, соба за игри, сала за ТВ, како и ресторан климатизиран со високи столици за деца. Хотелот располага и со два базени со солариум, детска игралиште, спортски терен, тераси и градина со борови и палми. Собите се опремени со приватна бања, телефон, ТВ, клима уред, тераса и сеф за изнајмување.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Затворен и отворен базен
Одлична услуга и храна
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Ибица
Сместување:
Invisa Ereso
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/05/2024 01:00
Тип на оброк:
All Inclusive
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 349€
Offer ID #26866

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.