Invisa Hotel La Cala- Adults Only⭐️⭐️⭐️⭐️

Ноќевање со појадок
4 дена / 3 ноќи
01/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Ноќевање со појадок
Сместување
Invisa Hotel La Cala- Adults Only
Датум на поаѓање
01/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Ибица
Сместување:
Invisa Hotel La Cala- Adults Only
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 270€

Овој хотел е сместен на идеална локација во Санта Еулалија дел Рио, токму до пристаништето, во туристичко-комерцијалниот центар покрај локалната песочна плажа. Ибиза Таун е приближно 15 км од хотелот и може да се стигне со јавниот превоз, кој се наоѓа на неколку чекори од хотелот. Во околината има разни продавници, ресторани, мали барови и ноќни клубови. Овој хотел е идеален за парови или пријатели кои сакаат да поминат релаксиранодмор.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Затворен и отворен базен
Одлична услуга и храна
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Ибица
Сместување:
Invisa Hotel La Cala- Adults Only
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 270€
Offer ID #26876

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.