Landmark Hotel Baniyas⭐️⭐️⭐️

Без појадок
7 дена / 6 ноќи
01/12/2023 09:30
Авион
Времетраење
7 дена / 6 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Landmark Hotel Baniyas
Датум на поаѓање
01/12/2023 09:30
Превоз
Авион
Држава:
Обединети Арапски Емирати
Град / Место:
Дубаи
Сместување:
Landmark Hotel Baniyas
Трансфер:
Се доплаќа ( повеќе инфо во опис )
Превоз:
Авион
Времетраење:
7 дена / 6 ноќи
Датум на поаѓање:
01/12/2023 09:30
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 1.730€

Дубаи

Дубаи е најголемиот град во Обединетите Арапски Емирати и една од најпосетуваните дестинации во светот. Сместен во прегратките на Пресијскиот залив, за само неколку години, Дубаи стана синоним за луксузно живеење, како и меѓународна бизнис дестинација и привлечна туристичка дестинација со. прекрасни плажи, луксузни хотели, импресивни градбу како Бурџ Ал Араб, Бурџ Калифа, Островите Палма и многу други, кои ќе ви го одземат здивот и ќе го направат незаборавно патувањето до Дубаи.

https://www.google.com/maps/place/Landmark+Hotel,+Baniyas/@25.2871938,55.3018103,11.67z/data=!4m10!3m9!1s0x3e5f4348500ec1f7:0x44ec890bb058e01f!5m3!1s2024-01-04!4m1!1i2!8m2!3d25.269112!4d55.3053082!16s%2Fg%2F11c5g79s1y?entry=ttu

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Затворен и отворен базен
Одлична услуга и храна
Држава:
Обединети Арапски Емирати
Град / Место:
Дубаи
Сместување:
Landmark Hotel Baniyas
Трансфер:
Се доплаќа ( повеќе инфо во опис )
Превоз:
Авион
Времетраење:
7 дена / 6 ноќи
Датум на поаѓање:
01/12/2023 09:30
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 1.730€
Offer ID #24911

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.