L’Azure Hotel⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
01/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
L’Azure Hotel
Датум на поаѓање
01/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Лорет де Мар
Сместување:
L’Azure Hotel
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 232€

L’Azure Hotel  Sup се удобно сместен во центарот на Лорет де Мар, на 3 км од Водениот свет. Понудува 2 надворешни базени, фитнес центар и спа. Гостите можат да уживаат во буфетски појадок во објектот. Во хотелот, ќе најдете ресторан со средоземска кујна и буфетски ресторан. Други удобства вклучуваат прозрачен кровна тераса со бесконечен базен само за возрасни. Паркот за разубавање за деца исто така е на располагање во хотелот.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Затворен и отворен базен
Одлична услуга и храна
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Лорет де Мар
Сместување:
L’Azure Hotel
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 232€
Offer ID #27113

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.