Leonardo Boutique Hotel Rigihof Zurich⭐️⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
06/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Leonardo Boutique Hotel Rigihof Zurich
Датум на поаѓање
06/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Швајцарија
Град / Место:
Цирих
Сместување:
Leonardo Boutique Hotel Rigihof Zurich
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
06/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 425€

Овој луксузен хотел е идеално сместен во центарот на Цирих. Хотелот се наоѓа на кратко оддалеченост од историскиот центар на градот. Најблиската железничка станица е во Цирих. Овој хотел нуди на посетителите близина до бројни атракции, како и разновидни места за шопинг, ресторани и забавни места. Овој хотел се карактеризира со современ дизајн. Гостинските соби се елегантно уредени и располагаат со модерни удобности за дополнителна удобност. Хотелот нуди одличен ресторан, каде може да се уживаат вкусни јадења. Исто така, хотелот нуди конференциска сала, за удобност на бизнис патниците.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Швајцарија
Град / Место:
Цирих
Сместување:
Leonardo Boutique Hotel Rigihof Zurich
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Тип на соба:
Double Room
Датум на поаѓање:
06/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 425€
Offer ID #29429

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.