Les Armures⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
04/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Les Armures
Датум на поаѓање
04/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Швајцарија
Град / Место:
Женева
Сместување:
Les Armures
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
04/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 1.247€

Уникатен луксузен хотел, сместен во срцето на стариот дел на Женева, Хотел-Ресторан ‘Ле Армир’ е величествено резиденце од 17 век, наоѓа 5 минути од езерото, локалните продавници и деловниот дел на градот. Неговиот ресторан со тераса нуди типични швајцарски и француски специјалитети во удобна атмосфера. Хотелот Ле Армир се пофали со финес и топлина кои привлекуваат и задржуваат афекцијата на клиентелата која бара стил, комфор и мирна атмосфера. Одличниот мебел и топлината на карактер кој ги обединува класичниот и современиот стил се спојуваат за да создадат уникатно место и љубоморно чувана тајна.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Швајцарија
Град / Место:
Женева
Сместување:
Les Armures
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Тип на соба:
Double Room
Датум на поаѓање:
04/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 1.247€
Offer ID #29198

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.