Letna Garden Suites⭐️⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
07/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Letna Garden Suites
Датум на поаѓање
07/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Чешка
Град / Место:
Прага
Сместување:
Letna Garden Suites
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
07/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 232€
Резиденцијата за луксузни апартмани Letna Garden Suites обезбедува ексклузивно современо сместување кој се наоѓа на неколку минути пешачење од историскиот Стар град на Прага и со поглед кон легендарниот планински парк Letna. Локацијата нуди 35 просторни и луксузни апартмани со подници од дрво, сите се опремени со комплетна кујна и осликани со светлина, обезбедувајќи нашите гости спокојство и релаксација. Прага 7 е поврзана со центарот на градот со трамваите #8 и #26. Стадионот General Arena е на 3 минути, а Пражскиот зоолошки врт е само на 2,1 километри оддалеченост.

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Чешка
Град / Место:
Прага
Сместување:
Letna Garden Suites
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Тип на соба:
Double Room
Датум на поаѓање:
07/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 232€
Offer ID #28181

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.