Lugano Center GuestHouse⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
02/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Lugano Center GuestHouse
Датум на поаѓање
02/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Швајцарија
Град / Место:
Лугано
Сместување:
Lugano Center GuestHouse
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
02/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 292€

Гостопримство, удобност и топлота. Вниманието кон гостите е еден од нашите приоритети. Нашите внимателни и услужни вработени се на располагање да ги задоволат вашите потреби. Пријатната и семејна атмосфера, во објект кој го спојува модерниот комфорт со чарот на историска резиденција од 1932 година, ќе придонесе за удобен и пријатен престој… и ќе ви овозможи да се почувствувате малку како дома.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Швајцарија
Град / Место:
Лугано
Сместување:
Lugano Center GuestHouse
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
02/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 292€
Offer ID #29549

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.